NAKLİYATÇIYI KENDİM BULMAK VARKEN NEDEN ENAKLİYAT'TA İLAN AÇAYIM?





Evden eve nakliyat, çok geniş bir alanı kapsayan bir sektördür. Piyasada bu işi yapan çok sayıda firma bulunmaktadır. Kimileri belgeli ve yasal bir şekilde çalışırken, kimileri korsan olarak faaliyet göstermeyi tercih ediyor. Ayrıca, bilinen firmaların adını kullanarak merdiven altı çalışan firmalar da maalesef mevcuttur.

13 yıldır evden eve nakliyat sektörüne yasalar çerçevesinde düzen ve intizam getirmeye çalışan Enakliyat, nakliyatın online halini sunmaktadır. Firmalara, müşteri yorumları ve reyting almanın önemini bir alışkanlık olarak kazandırmış, böylece firmalar güzel ve etkili yorumlar alabilmek ve Enakliyat'ta kalıcı olarak yer alabilmek için müşterilere sorunsuz bir taşıma deneyimi sunmaya odaklanmaktadır.





Bunun yanında, Enakliyat ekibi de taşınma sürecini başından sonuna kadar takip eder ve eğer müşteri bir sorun yaşarsa anında müdahale edebilmek için hazırda bekler. Firmalar bu durumu bilir ve farkındadır. Öte yandan, Enakliyat'ı kargo hizmeti ile karıştıran çok sayıda insan bulunmaktadır. Örneğin, yorgan, TV, kitap gibi tek parça eşyalarını kargoya vermek yerine Enakliyat.com.tr'de parça eşya ilanı açıyorlar. Bu da mümkün, ancak Enakliyat esas olarak tüm ev taşımacılığı yapmaktadır. Evden eve nakliye firmalarının büyük kasa kamyonları olduğundan, bazıları küçük parça eşyalara odaklanmak istemeyebilir.


Enakliyat.com.tr'de ilan veren her müşteri çok değerlidir. Sorunsuz bir taşıma deneyimi sunabilmek için hem firma hem de müşteri ile sürekli iletişim halinde olunur. Taşınma tamamlandıktan sonra da müşteri aranarak memnuniyeti sorulur. Diğer platformlar ise genellikle müşteri ve firmalarla çok fazla iletişimde bulunmaz; sadece aldıkları ücrete odaklanırlar. Bunu, o platformlarda ilan veren ve mağdur olan müşterilerden öğreniyoruz. İşte size Enakliyat dışında taşınan müşterilerin bazı şikayetleri; burada sadece üç tanesini paylaşmak istedik:


Enakliyat Dışından Taşınan Müşteri Yorumları


  1. Mayıs 2024'te evimi bu firma aracılığı ile taşıdım. Firma çalışanları hem üslupsuz hem işini temiz yapmayanlardı. Taşındığım evin Pimapen çerçevesini kırdılar, camı çatlattılar. Hiçbir şekilde penceremi kapatamıyorum. Nakliyat yapıldıktan sonra aynı gün fark ettim, aradım; sorunumu çözeceklerini, gelip yaptıracaklarını söylediler ama 5 ay oldu. Cevap bile vermiyorlar. Artık bana bıraktıkları masrafla kalmayıp, taşınırken özel eşyaların olduğu birkaç kolim de elime ulaşmadı. Bilindik, sigortalı, garantili bir firmadan işimizi görseydim bu sorunları yaşayacağımı sanmıyorum.

  2. Bugün saat 8'de taşınacak olan ev için ayarladığım nakliyat saat 9 a doğru geldiler. Eve girip bu eşyalar çokmuş arabaya sığmaz demeye başladılar. Önceden ayarlarken evdeki bütün malzemeleri saydığım halde biz büyük araba ayarlayacağız size haber vereceğiz dediler ama direkt çıkıp gittiler. Aradığımızda da bulamıyoruz. Hepsi dolu demeye başladılar. Eşyalarımız tamamen toplu bir şekilde nakliye firması arıyoruz. Asla hakkımı helal etmiyorum çok mağdur olduk.

  3. Telefonla en başta 35 bin anlaşma yaptık. Eşyalar alınmadan bir gün önce 40 istediler, 38 bine anlaştık. Gardırobunu ve çift kişilik yatağı sarmadan getirmişler. İkinci bir taşıma yapılacağını en baştan konuşmuştuk, ona da 15 bin dediler. Yakın mesafe olunca eşyaları taşıma günü geldi, yine fiyat artırmak istediler. Kesinlikle işleri nakliye değil; eşya sarmayı ve yüklemeyi bile bilmiyorlar.


Enakliyat ile Taşınan Müşteri Yorumları


Enakliyat ile taşınan müşteri yorumlarını da buraya eklemek isterim 3 yorum paylaşalım sizlerle. Daha çok yorum okumak isterseniz enakliyat.com.tr girip firmalar kısmında okuyabilirsiniz:)
  1. On numara hizmet, kaliteli ve hızlı. Eşyalara çok dikkat ettiler, işlerini temiz, hızlı, ve çok dikkatli yaptılar.

  2. İstanbul’dan Manisa’ya taşınmak için A Nakliyat firmasıyla anlaştım ve tüm süreç boyunca olumsuz bir durum yaşamadım. Zamanlama, çalışan arkadaşların davranışları ve eşyaların paketlenmesi konusunda kesinlikle üst düzey bir deneyim yaşadım. Özellikle Yasin ustamıza özverili çalışmasından dolayı teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  3. Çok profesyonel ve hızlı taşıma gerçekleştirdik, herkes oldukça yardımsever ve güler yüzlüydü, eşyalarımızda hiçbir sorun yaşanmadı, teşekkür ederiz.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas